Ez most a nőknek szól…

Ez most a nőknek szól…és azoknak a férfiaknak, akik érzéki nőket szeretnének látni maguk körül…

Nem a szex teszi a nőket érzékivé. És nem az aktuális szépségideálnak való megfeleléstől lesz valaki szexi. A testiségnek egészen más módon van köze az érzékiséghez.

Mindannyian láttunk már érzéki nőket… Mintha virágszirmokon lépkednének. Mintha csillámló fények közt járnának. Függetlenül a koruktól vagy a testük látványától – amit látunk, az valójában a kisugárzásuk, ami életörömről, szabadságról és teremtő erőről szól, még a legnagyobb bajban is. Az érzékiség sugárzó fényként kíséri a nőket. Szó szerint hullámokban tör elő belőlük és betölti a teret… nem rejtik páncélzat és méteres falak mögé. Csak engedik áradni, anélkül, hogy attól félnének, hogy elfogy, vagy hogy elvakít másokat mert “túl sok”.

A nőket alaposan megtanították arra, hogy elrejtsék természetes energiáikat a világ elől. Azt tanulták, hogy ez veszélyes. És talán tényleg az, hiszen a világmindenség teremtő erejét, az élet hatalmát képviselik ezek az energiák.

Mindaddig, amíg a nőket sikerül visszatartani saját testüktől, a társadalom által elrabolt energiaforrásaiktól, amelyeket magukban hordoznak — mindaddig nem tudnak élni világmegváltó hatalmukkal. Évszázadok óta úgy sikerült láncon tartani ezt a hatalmat, hogy az örömet veszélyesnek bélyegezték, a természetes vágyakat pedig szégyellnivalóknak. Csakhogy a félelem és a szégyen azok örömét is megmérgezik, akik ki akarják sajátítani a kisugárzásuktól megfosztott nőket. Mert elrárják az érzékiség, az élvezet, az életöröm és az önzetlenség csapjait – le kell mondaniuk mindarról, amit magukhoz akartak ragadni.

A leláncolt világ már remeg és rázkódik a visszafojtott és elnyomott energiától, amit a teremtő erő elnyomása tart fogva. Eget-földet rengető erővel fog elszabadulni, és helyreáll majd a természet rendje.

Ez az egész azzal kezdődik, hogy a nők biztonságban, szabadon ragyogják be a világot a teremtés hatalmával, a termékenység erejével. Azzal a bizonyos érzékiséggel, ami a testükből ered.

Azt hiszem, ez hamarosan megtörténik. Látom. Nők jönnek hozzám minden nap, hogy megismerjék a testüket, önmagukat. Egyre többen találják meg a testükben az utat, amely a természethez, a testérzeteikhez vezet. Minden nap rátalál néhány nő a testében jelen lévő igenekre és nemekre. Minden nap valaki áttöri a félelem és a szégyen falát, hogy igent mondjon az életre és nemet a határaikat átlépő korlátozásokra. És egyre kevesebben hajlandók lemondani arról, hogy megmutassák a világnak azt a világot éltető energiát, amely bennük rejlik… és amitől elakad a férfiak lélegzete.

Talán, miközben ezt olvastad, tettél egy lépést, hogy kapcsolatba lépj a testeddel. Talán 2020 lesz az az év, amikor általad növekszik az érzéki nők teremtő ereje a világon.

Akarsz végre érezni?
Ölelés: Lívia♥