&#x;&#x;
szomatikus-terápia-egyéni

Nem mindegy, hogy mennyire ismered a kísérődet és az utazás körülményeit – csökkenti az utazástól való félelmet, ha bizalommal, mi több, bizakodva tekintesz a gyógyulásodra. Ebben segít az első találkozás, amikor még semmi olyasmi nem történik, amitől bármi visszatarthat. Egyszerűen megismerhetsz engem és a helyet, ahol közösen fogunk dolgozni. Közösen állítjuk össze az útitervedet olyan módszerek mentén, melyek a legközelebb vihetnek a kitűzött céljaidhoz. A beszélgetés közben konkrét válaszokat kaphatsz a módszereimet és a hatékony közös munkát érintő kérdéseidre, hogy túlléphess az aggodalmaidon és blokkjaidon, amelyek most még visszatartanak attól is, hogy felkeress.

Fontos tudnod, hogy akkor is szükséges ez az első találkozás, ha valamelyik módszeremet szeretnéd kipróbálni, hiszen ez esetben is tudnunk kell, hogy milyen cél érdekében szeretnénk bevetni a kiválasztott szomatikus eszközt. Nem mindegy, hogy mit teszünk a testünkkel. Aki kedvére vagy divatból szörfözik az egész testére ható szomatikus terápiás eszközök között, könnyen lehet, hogy új blokkokat épít velük, vagy súlyosbítja meglévő problémáit. Már magyarországon is elérhető a biodinamikus légzésterápia és a kötőszöveti energetizáló masszázs, ezek öncélú vagy céltalan használata nem javasolt.

Ha komolyan gondolod, vagy már tapasztaltad a légzés- és masszázsterápiák vagy a Sexological Bodywork hatását, belekezdhetünk egyéni vagy páros terápiába, illetve jelentkezhetsz rendszeres csoportos foglalkozásaimra. Egyéni terápia során több egymást követő alkalommal csak veled (és pároddal) foglalkozom, páros terápián segítek, hogy ti ketten együtt dolgozzatok, míg a csoportos foglalkozásokon általános gyakorlatokat hajtunk végre közösen vagy párban.