Tudsz kérni és elfogadni? Tudod, hogy mire van szükséged, mit szeretnél? Tudod, hogy nemcsak a fájdalomból tanulhatsz, hanem akár az örömből is?

Kérni, elfogadni, befogadni – ez mind tanulási folyamat eredménye. Ha úgy érzed, hogy még nem megy tökéletesen, akkor tehetsz érte, hogy menjen, és ezáltal teljesebbé váljon az egész életed.

Az Art of Receiving, vagyis Az elfogadás művészete egy szomatikus terápiára épülő program, ami segít, hogy megtanuld kifejezni a vágyaidat, és ezáltal olyan utakat nyithatsz meg önmagad és a tested felé, amiket eddig nem tudtál érezni és látni. Segít kapcsolódni és a jelenben lenni. Te vezetsz, a segítő(i)d pedig biztonságos közeget teremtve kísér(nek) majd.

Ha szeretnél megtanulni kérni és elfogadni; ha szeretnéd nem csupán ösztön szinten működtetni a vágyaidat és a szexualitásodat; ha szeretnéd jobban megérteni a saját tested jelzéseit és működését, akkor az Art of Receiving módszert éppen Neked találták ki!

Ébreszd fel az érzékeidet! Ébredj rá, hogy az örömszerzés nem csak a nemi szervekre korlátozódik! Az egész tested örömforrás lehet, ha megengeded… ha megtanulsz kérni és elfogadni.

Érezni fogod, hogy ez nem csupán a testedre hat ki, hanem az egész életedben pozitív folyamatokat indíthat el… ha megengeded, ha hagyod, ha kéred. És nem félsz jelezni a saját, egyéni vágyaidat, igényeidet, kéréseidet – sem nekünk, sem pedig a partnerednek.

Azzal, hogy tudjuk, mit akarunk – és ezt ki is tudjuk fejezni –, egy mélyebb intimitást tudunk teremteni kapcsolatunkban. Ez a közös munka valójában megtaníthat az örömtelibb érintésre és elfogadásra, mely még több örömet eredményez…

Férfiak, nők és párok jelentkezését is várjuk szeretettel. A lenti telefonszámon vagy űrlapon keresztül bátran kérdezz a kétkezes vagy négykezes masszázsprogramról, ami egy felejthetetlen masszázsélmény!

Nagy Lívia
Certified Sexological Bodyworker (CSB)®
Szomatikus és intimitás coach

+36 70 2849377

Király Ákos
Shakti Masszázs

+36 20 3478685