Mi az igazi öröm?
Amikor az energia ellenállás nélkül áramlik a testedben..nincsenek blokkok, csak a flow..
Érzelmek és érzetek nélkül nem tudunk élni.
Illetve tudunk, de minek.

Gyerekkorunk óta arra vagyunk kondicionálva, hogy elnyomjuk, elrejtsük érzelmeinket, főleg ami negatív.. harag, bánat, szomorúság, düh, félelem..csak a jó létezik, hiszen a többi érzés fájdalmas lehet, és kiszolgáltatottá tesz…a mai világban mindenki boldog akar lenni, keresi a spirituális szórakozást, és a különböző pótló „szereket”, mert ezek ideig óráig kitölti azt az űrt, azt a hiányérzetet ami bennünk van..a boldogság és a szeretet hiányát..
De oda az út, nem csak a jón, az örömön keresztül vezet, ezt kell megértenünk..

Félünk kimutatni és érezni az érzéseinket, pláne a negatívat, mert az nem trendi..(de ugyanakkor nagyon vágyunk rá, talán jobban mint valaha!)
Ezek az energiák viszont befagynak a testbe, és rideggé teszik azt…
Van egy tested, de nem igazán érzed, és nem igazán vagy benne jelen.. klassz 😞

Amikor a kötőszövettel dolgozunk, gyakorlatilag a szervezet legfőbb érzékelő rendszerével lépünk kapcsolatba. Gyerekként szüleink viselkedésére, érintésére, mozdulataira reagáltunk, és alakítottunk ki egy olyan megfelelési ès védekezési rendszert, (hogy szeretve, elfogadva legyünk), mely testünket, formálta, deformálta, kondicionálta, alakította, a szó legszorosabb értelmében..(ezt hívják fejlődési traumának). Befolyásolta a tartásunkat, testalkatunkat, felépítésünket, mozdulatainkat attól függően, hogy szüleink hogyan bántak velünk. Ez a rendszer felnőttkorban is „fut” a háttérben, a tudatalattinkban, mint egy program. Ezáltal válunk érzéketlenné és leszakadunk a testünkről. De van egy jó hírem..ezt a programot át lehet írni, mert nem kőbe van vésve, hanem a testünkbe..

Ezért is választottam azokat a szomatikus (testtel dolgozó) a módszereket, amelyeket használok a terápiámban: a biodinamikus légzést és a MER (fascia lazítás) technikát, mert ezeket a befagyott, blokkolt energiákat csodálatosan képesek kioldani és újra áramlásba hozni. A „programot” eltávolítani, és visszaállítani a test természetes algoritmusát.

Az, hogy megtalálod újra a kapcsolatod Önmagaddal, és a testeddel, elvezet oda, hogy képes leszel érezni Magadat és a körülötted lévő világot 100%-ban, még ha az nem is mindig a jobbik oldal.

Ha elindulnál ezen az úton, várlak egyéni, páros és csoportos terápiára.
Akarsz végre érezni?

Ölelés: Lívia♥

#bbtr #mer #akarszvégreérezni #flow #öröm #test #program