Ha a párod szerint megcsalás az, ha intimterápiára jársz, itt sorolok 5 érvet, hogy miért NEM az:

1. Az intimterapeuta (angolul Certified Sexological Bodyworker) képzett szakember, egy szakma képviselője. Nem az a dolga, hogy intim kapcsolatba lépjen a paciensével. Ez nem egyeztethető össze a szakmai etikával sem.

2. A szomatikus terápia és testmunka egy közérzetjavító program része, amely abban segít, hogy emberek (férfiak és nők egyaránt) saját egyedi útjukon felfedezzék és gyógyítsák magukat olyan kényes területeken, mint a trauma, a szégyen, a libidó problémái, a fájdalommal járó szexualitás, vagy akár a mindennapi stressz testi tünetei és viselkedésmintái – és számos más területen is megtanulhatják megérteni, meghatározni és kifejezni saját határaikat és megnevezni saját igényeiket.

3. Az intimterapeuta a terápiás alkalmakon kívül semmilyen érzéki vagy társadalmi, illetve üzleti kapcsolatot nem teremt és nem tart fenn a kezelése alatt álló személyekkel.

4. A szomatikus terapeuta az érintést csak egy irányban használja: szükség esetén csak ő érinti a terápia résztvevőjét, és csakis az illető gyógyulása/fejlődése érdekében.

5. A szomatikus terápia során nem történik szexuális aktus, sem csók, sem öncélú örömszerzés. A terapeuta teljesen felöltözve dolgozik, és intim testrészek érintése esetén gumikesztyűt használ.

Röviden: az intimterápia nem szexuális szolgáltatás, és az etikus terapeuta elhatárolódik a szexuális elköteleződéstől, vagy az ezt célzó interakcióktól a vendégeivel.

Mint a fogorvos: szépíti a mosolyodat és gyógyítja a fogaidat, de nem teszteled rajta a csókodat vagy a harapásodat.

Akarsz végre érezni?
Várlak szomatikus terápiára egyedül, pároddal vagy csoportban is.

Szeretettel: Lívia♥