Készen állsz rá, hogy kiengedd mindazt az elfojtott érzést, ami Benned van? Készen állsz rá, hogy biztonságos keretek között szembenézz az indulataiddal, és egyszersmind meg is szabadulj a terhüktől? Ez az Erő nemcsak romboló tud lenni, hanem akár építő is. Rajtad áll, hogyan és mire használod.

Várlak Haragtréningre / Harag workshopra!

A társadalmi elvárások nyomán eddig úgy érezhetted, hogy „jó kislánynak” kell lenned, és mind mások, mind pedig saját magad elől is muszáj elrejtened az árnyék-énedet, elfojtanod a haragodat, a „nem illő” érzéseidet. Talán félsz meghúzni a határaidat, és kimondani, hogy „nem”. Ez egy természetes védekezési mechanizmus volt, nincs rajta mit szégyellned.

De talán már tudod, hogy kollektív és egyéni szinten is eljött a szembesülés, a felvállalás és az önazonosság ideje…

Én magam is több ilyen témájú, színvonalas tréningen és workshopon dolgoztam, illetve a munkám során szintén gyakran találkozom vele. A harag a legelnyomottabb érzéseink egyike, melynek elfojtása több energiát vesz el, mint magának az örömnek a megélése.

Amíg lehúznak a harag béklyói, az örömödet sem tudod teljesen felszabadítani!

Fantasztikus eredményeket látok azoknak az életében, akik a régi, programozott mintáikon túllépve végre meg merik élni egyszer a haragjukat – és utána végtelen sokszor az örömüket.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél végre minden eddiginél magasabb szintre lépni Önmagad megismerésében, jelentkezz!

Időpont: 2021. szeptember 26. (vasárnap) 14:00-16:30.

Helyszín: Healing Home (1137 Bp., Pozsonyi út 54.)

Ár: 8 000 Ft. A helyfoglaláshoz 2 000 Ft foglaló átutalása szükséges a jelentkezéskor.

Itt jelentkezhetsz:

  • a Facebook-oldalnak írt Messenger üzenetben
  • e-mailben: info@szomatikusterapia.hu
  • telefonon: +36 70 284 9377

A részvevők száma maximum 12-14 fő.

A workshop fizikai kontaktust is tartalmaz. A részvétel szívbetegséggel, pánik- vagy szorongásos betegséggel, epilepsziával élőknek, illetve gyulladásos, lázas állapotban lévőknek nem ajánlott.

Várlak szeretettel!

Facebook-esemény: Harag workshop – Engedd ki a haragod!